Cele 11 creme ideale pentru ameliorarea durerii din 2024, conform specialiștilor în monitorizarea durerii

Am întrebat profesioniștii în gestionarea durerii despre cele mai bune creme topice pentru ameliorarea disconfortului, ce să căutați, ce să evitați și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Discomforturile și încordările musculare vă pot împiedica activitățile de zi cu zi și pot afecta foarte mult regimul de antrenament. Din fericire, există o opțiune cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii musculare: analgezicele topice. Analgezicele topice, denumite în mod obișnuit loțiuni pentru calmarea disconfortului, pot ameliora rapid durerea — chiar dacă pentru scurt– și vă pot readuce pe picioare și vă pot bucura din nou de viață. Aceste puternice analgezice sunt excelente atât pentru ameliorarea disconfortului intens, cât și persistent și pentru muncă prin absorbția rapidă în pielea unde este prezentă durerea, pentru a oferi o atenuare rapidă a mușchilor și stresului. Cele mai eficiente creme pentru ameliorarea disconfortului au fost disponibile în diferite uniformități– creme, geluri, roll-on-uri și scrub– și funcționează în diferite mijloace, cum ar fi producerea unei experiențe amorțitoare de aer condiționat sau senzație de încălzire reconfortantă sau pur și simplu furnizarea de activ antiinflamator ingrediente direct acolo unde este nevoie, fără experiențele de aer condiționat sau încălzire.Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici crema-articulara.com Pe site-ul nostru

Eficiența acestor creme poate varia considerabil în funcție de duritatea chimică, locul și tipul de durere. Pentru a înțelege mult mai bine ce să căutați în cremele de premiere pentru atenuarea disconfortului, am solicitat sfatul unui grup de experți în monitorizarea durerii pentru a descoperi ce componente esențiale să căutați, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există componente, produse sau nume de marcă pentru a preveni. Am luat răspunsurile specialiștilor și am evaluat mai mult de 30 de analgezice topice și am clasat fiecare articol în funcție de costuri, componente active, experiențele senzației de răcire sau încălzire, valoarea generală, împlinirea consumatorului, credibilitatea mărcii și ușurința de utilizare.

După analize intense, am stabilit 11 dintre cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, vrem să explicăm că acestea sunt soluții de scurtă durată pentru disconfort și disconfort și nu rezolvă cauza principală a durerii cronice sau a durerii extreme. Dacă durerea persistă, consultați medicul dumneavoastră pentru sfaturi despre tratarea resursei.

Mai jos sunt cele mai eficiente loțiuni pentru ameliorarea durerii din 2024 conform specialiștilor în monitorizarea durerii

Gel de atenuare a disconfortului Biofreeze Expert Strength

Cea mai bună cremă totală pentru atenuarea durerii

Cost: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente secrete: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentol care se estompează rapid într-un miros neutru

Gelul Biofreeze Specialist pentru ameliorarea disconfortului este cea mai bună loțiune generală pentru ameliorarea disconfortului muscular, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și de durată. Mentolul și camforul său răcoritor oferă o ușurare instantanee prin împiedicarea semnalelor de durere ale corpului, făcându-l o opțiune ideală pentru reducerea rapidă a durerii și disconfortului din masa musculară.

Un atribut de recompensă al Biofreeze este adăugarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Consumatorii apreciază eficacitatea gelului, confortul de utilizare și experiența de încălzire. După cum a remarcat un client, „[Este] simplu de aplicat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează grozav pentru reducerea durerilor de spate.” Un client suplimentar l-a sfătuit pentru dureri de articulații și mușchi, aplaudându-i mirosul marginal, plăcut și efectele de lungă durată.

Tiger Balm Ultra Stamina Discomfort Soothing Unguent

Cea mai bună cremă economică pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuieli: 6,88 USD|Ingredientele active cheie: 11% Camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: Răcire|Parfum: Aroma solidă, caracteristică de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Stamina Pain Easing Unguent este o selecție remarcabilă pentru cea mai bună loțiune de atenuare a disconfortului muscular, la prețuri accesibile, datorită faptului că o cantitate mică este foarte bună, iar la sub 7 USD un recipient, acesta este unul eficient și durabil. frecare care nu va sparge banca. Oferind un rezultat de răcire imediat și rezistând la senzația de încălzire, componentele energetice ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, atrăgându-vă eficient de la disconfort și oferind o ușurare rapidă.

O caracteristică remarcabilă a Tiger Balm este rezultatul durabil. „La 11%, acești contra-iritanți generează o iritare reconfortantă a zonei de aplicare, care este suficient de solidă pentru a perturba semnalele durerii de la artrită, ceea ce vă permite să vă îndepliniți sarcinile zilnice cu mai puțină durere”, spune Matthew Cavanaugh, medic chiropractician. la Cavanaugh Chiropractic Facility. Cu toate acestea, aroma sa solidă și posibilitatea de a păta îmbrăcămintea ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Clienții apreciază ameliorarea durerii, eficiența și valoarea. Ei afirmă că ameliorează durerile musculare și funcționează excepțional de bine. O evaluare a clientului a lăudat ușurarea rapidă, „În 20 de minute, am neglijat durerea existentă în primul rând”. Încă un client a fost mulțumit de mărimea costului, afirmând: „Puțin merge un drum lung. Am achiziționat 2 deoarece nu îmi venea să cred prețul.”

Masajul DoTerra Deep Blue

Cea mai bună cremă răcoritoare pentru calmarea durerii

Preț: 28,49 USD pentru 4 oz.|Componente truc: Wintergreen, camfor, mentă, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri esențiale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Răcire, încălzire, neutru: Aer condiționat inițial, după aceea încălzire|Parfum: Parfum solid, persistent

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună loțiune de răcire pentru atenuarea durerii în țesutul muscular, deoarece amestecul său distinct de uleiuri esențiale oferă o senzație naturală de răcire și încălzire pentru ameliorarea imediată și relaxantă. Experiența de activitate dublă este deosebit de eficientă pentru calmarea țesuturilor musculare și articulațiilor dureroase, utilizând cercetarea științifică a contrairitației pentru a distrage semnalele de durere.

Caracteristica tentantă a Deep Blue Rub este amestecul său de extracte de plante naturale și diverse alte ingrediente active puternice. De exemplu, uleiul de iarnă are un compus similar cu aspirina, denumit în plus acid acetilsalicilic. Plasarea uleiului de iarnă pe piele peste zonele dureroase poate ajuta la reducerea senzației. De asemenea, camforul este absorbit cu ușurință în piele și promovează terminațiile nervoase conștiente de frig, ceea ce provoacă o senzație de răcoare, durere liniștitoare. Acești compuși organici oferă o senzație de calmare locațiilor cu probleme vizate, trimițând ușurare acolo unde este cel mai necesar.

Clienții i-au lăudat textura, eficiența, calitatea și ameliorarea disconfortului. Ei discută despre impactul ei de simțire bine, că permite mișcarea cu foarte puțin disconfort și că funcționează bine pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele 11 creme ideale pentru ameliorarea durerii din 2024, conform specialiștilor în monitorizarea durerii

Loțiune de încălzire pentru casă pentru rezistență optimă Rud A535

Cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru atenuarea disconfortului

Preț: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Răcire, încălzire, neutru: încălzire|Parfum: aromă blândă, care nu atenuează mentol

Crema de căldură pentru țesuturi musculare și articulații Rub A535 se află în fruntea listei noastre de verificare ca cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru ameliorarea durerii din masa musculară datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Componentele sale active, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o atenuare instantanee la contactul cu pentru a atenua rapid durerile musculare și durerile.

Ceea ce atrage atenția despre Rub A535 este că formula sa constă din 100% și mai multe ingrediente active pentru ameliorarea durerii decât loțiunile obișnuite, ceea ce o face o opțiune eficientă pentru cei cu masă musculară extremă și dureri articulare.

În ciuda rezistenței sale, loțiunea are o aromă ușoară și nu este copleșitoare, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că crema se poate simți într-adevăr oarecum lipicioasă după aplicare și unii oameni ar putea simți că experiența de încălzire este prea extremă.

Cremă Icy Hot PRO pentru calmarea durerii

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii, fără mizerie

Cheltuieli: 15 USD|Ingrediente active truc: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentă

Dacă preferați o loțiune de atenuare a disconfortului cu putere maximă, dar nu vă bucurați de reziduurile lăsate de obicei în urmă, luați în considerare Icy Hot’s Pro Cream. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se etalează printre cele mai importante componente energetice disponibile fără ghișeu.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri private pentru a oferi o senzație de răcire exact acolo unde aveți nevoie, fără a vă pune pe mâini vreun tip de produs. Chiar și mai bine, loțiunea preia rapid și nu este grasă.

Unul nefavorabil este parfumul; ca urmare a concentrației mari de mentol, nasul și ochii pot prezenta o oarecare iritație atunci când se aplică în locuri mai mari. Pentru a preveni acest lucru, utilizați într-o zonă bine ventilată, departe de copii și animale de companie ale familiei.