Det har ar absolut ej hur din profiltext ska se ut:

Det har ar absolut ej hur din profiltext ska se ut:

Teori ar alltid bra, men praktiken hjalper snarare till att teori sig nagot. Pa grund av vill vi visa dig par exempel gallande hur en profiltext amna kika ut i ingenting fall och hur du kommer fram gallande ett bra och humoristiskt metod. Kanske ar du fortfarande instabil pa sjalva skapandet och har en liten guide till hands, hur du skapar precis text.

«Hej, sjalv heter Max, jag ar 25 ar forlegad och kommer fran Bochum. Jag gar pa universitetet och plugga dar. Jag vill bilda kanna dig kissbrides.com gÃ¥ till denna webbplats. Om du ar sugen kungen en cool och avslappnad pag, skriv en rad till undertecknad sa kan vi inlara uppfatta varandra.»

Det ar enkom nagot traligt med den har texten. Du behover ej yttra ditt namn, det star redan i din profil! Samma sak galler for din alder och, oh wonder, till och med din plats finns kungen Tinder. Sa den arme profiltexten fyller bara luckor och skapar ingen information.

Att du gar kungen universitet kan namnas att du studerar dar, men ar i sjalva verket sjalvforklarande med avsikt pa att en 25-aring sallan ar forelasare. Omigen, en fras som den i sjalva verket inte behover.

«sjalv vill raka dig» ar en av de mest retsam fraserna gallande en Tinder-profil. Vem vill du utbilda kanna? Enbart all som laser den meningen? Sannerligen vem som helst? Absolut forinta, den arme meningen ar besvarlig, forekommer i varannan profil och ar onodig!

En «cool, avslappnad kis» later mer som en man som ingen gumma i sjalva verket vill dejta. Kvinnor behover ej killar, de behover man! Ett jambordig stort fiasko ar forresten att anteckna som gumma: «Jag ar en riktig sotnos». Vad ar du? En ollon? Ett futtig gratt djur vars asyn kanske far dig att vilja hoppa upp kungen en stol och skrika? Nej, bara tyvarr!

Och resten av denna profiltext ar samt olamplig, ointressant och onodig. Logiskt sett lar ni uppleva varandra nar en fran er skriver det forsta meddelandet. Massa Tinder-profiler ar fyllda med just dessa ordfoljder. Meningar vars innanmate helt enkelt ar tankt att rus ett tomt svangrum med bokstaver. Du skulle aldrig skriva: «Hej, det ar dagtid just nu. Det ar ljust ute.»

Ett bra exempel gallande en lyckad profiltext

Den harnast profiltexten visar hur det kan goras egendomlig. Den amna generera intresse, sticka ut fran mangden och samtidigt kika till att den blir ihagkommen. Forstas ar texten i sig jag ingen sakerhet for framsteg, men chanserna okar betydligt med en vanlig halsning.

Ifall du vill traffa en stundom forsiktig, naturalskande och het pojke som uppskattar att fixa mat ar det en bra motiv att plita till undertecknad.

Oh jada, sjalv hoppas att du ej har nagot emot att sjalv stadse tittar gallande kvinnors nasor forst och framforallt. Sjalv berattar beredvilligt varfor!

«Den arme profiltexten ar kreativt utformad och uppfyller viktiga kriterier for att pakalla engagemang och nyfikenhet. Forst en halsning. For det andra ett futtig lustighet med en observation. Forut det tredje den lilla sjalvbeskrivningen, som avslojar tre kannetecken pa en gang. Skribenten ar forsiktig, naturnara och tycker om att repparera mat.

Sist kommer ett nagot forvirrande uttalande, men som garanterat vacker nyfikenhet hos kvinnor. Ehuru de flesta kvinnor tro att man forst tittar kungen rumpan, bysten eller enbart (atminstone ar det va flertal pastar) ogonen. Men pa nasan? Just arme kommer nyfikenheten att gnaga och lasaren vill veta hur sa det inneha med nasan att bega!

Rangordning i jamforelse

Matchning ar den viktigaste delen av Tinder. Du gor egentligen inget alls annat an att titta pa foton och svepa till hoger (yikes) eller vanster (yikes). Du kan ta kontakt nar du inneha en matchning. Om du ar Platinum-medlem kan du till och med avsanda meddelanden till personer som ej har matchat dig.